До уваги споживачів, що мають борги за опалення та гарячу воду!

Населення заборгувало ТОВ «Сумитеплоенерго» понад 200 мільйонів гривень!

 Для вчасного початку та сталого проходження опалювального сезону 2022-2023 років, ТОВ «Сумитеплоенерго» проводить комплекс заходів з підготовки теплового господарства  до роботи в осінньо-зимовий період.

Своєчасне завершення ремонтної кампанії та придбання енергоносіїв в необхідних обсягах напряму залежить від рівня оплат сумчанами за спожиті послуги.

Сьогодні ми маємо досить складну ситуацію із розрахунками за гарячу воду та заборгованістю за опалення, що негативно впливає на хід виконання запланованих робіт через недостатнє фінансування. Станом на 1 серпня заборгованість споживачів за отримані послуги сягнула понад 200 мільйонів гривень!

ТОВ «Сумитеплоенерго» звертається до споживачів-боржників з проханням: ТЕРМІНОВО ВРЕГУЛЮЙТЕ ПИТАННЯ ОПЛАТИ НАЯВНОЇ ЗАБОРГОВНАОСТІ, – сплатіть суму поточних нарахувань та заборгованість, у разі її наявності, або ж зверніться до нас для врегулювання ситуації, шляхом укладення договору реструктуризації.

У разі тривалої відсутності оплати ТОВ «Сумитеплоенерго» буде змушене спрямувати матеріали боржників до суду.

Шановні споживачі, не ігноруйте питання оплати комунальних послуг  -кожна Ваша оплата вкрай важлива та необхідна для безперебійного теплопостачання до ваших осель взимку!

Віримо в Україну! Віримо в кожного з Вас!

Розраховуємо на підтримку!