ОГОЛОШЕННЯ

Шановні мешканці м. Суми

ТОВ «Сумитеплоенерго» доводить до відома громадян міста та керівників  підприємств,  що відповідно до розпорядження міського голови № 232-Р від 20.07.22р. та Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж в серпні місяці будуть проводиться гідравлічні випробування підвищеним тиском (16 атмосфер) магістральних та (12 атмосфер) розподільчих теплових мереж:

– з 1 серпня по 22 серпня  2022 р. будуть проводитись гідравлічні випробування технологічного обладнання ТЕЦ та теплових мереж по магістралям № 1, №3, № 4, № 5, №7, №2 у районі проспектів М.Лушпи, Т.Шевченка,  вулиць Героїв Крут (Черепіна), Інтернаціоналістів, Івана Сірка, Харківській, Прокоф’єва, С. Табали(Севєра) СКД, Троїцької, Привокзальній, Супруна, Новомістенської, Красовицького, Воскресенської, Г. Кондратьєва, Петропавлівської, майдану Незалежності, Покровської, Шишкарівської, 2-ої Залізничної, Горького, Н.Сироватській, Охтирській, Серпневій, Миру, Р.Корсакова, Марко Вовчок.

– з 1серпня по 22 серпня 2022 р. на розподільнихтеплових мережах та обладнанні котелень у районі вулиць Білопільський Шлях, Г. Кондратьєва, Роменська, Декабристів, Нахімова, Санаторна та с. Піщане по вул. Кооперативна.

На термін проведення гідравлічних випробувань гаряче водопостачання буде припинено.