ОГОЛОШЕННЯ

Шановні мешканці м.Суми

ТОВ «Сумитеплоенерго» доводить до відома громадян міста та керівників підприємств, що відповідно Правил технічної експлуатації теплових установок та Розпорядження Міського голови від 25.04.2022 р. № 198-Р проводитимуться поетапні гідравлічні випробування підвищеним тиском магістральних та розподільчих теплових мереж ТОВ «Сумитеплоенерго».

У зв’язку із поетапним гідравлічним випробуваннями магістральних теплових мереж, гаряче водопостачання буде припинено:

–        з 10.05.2022 по 20.05.2022  на першій ділянці магістралі № 4 та магістралі № 8 у районі вулиць Першотравнева, Засумська, Садова, Якіра та Я. Мудрого;

–        з 10.05.2022 по 19.08.2022 по магістралям №№ 1 та 2 у районі вулиць Тополянська, Скрябіна та Ветрова.

Під час проведення випробувань керівникам підприємств  і власникам теплових господарств забезпечити встановлення заглушок на вводі теплових пунктів згідно вимог Правил, організувати чергування на теплопунктах, здійснювати контроль за станом теплових вводів теплопроводів, які проходять по територіях підприємств та організацій.

Попереджаємо, що на вулицях, у будівлях, підвалах будинків, де проходять теплові мережі, в результаті випробувань можливі пошкодження трубопроводів з виникненням провалин та викидів мережної води на поверхню.

Будьте обережні, попереджуйте дітей про небезпеку. Не наближайтесь самі та не допускайте дітей до провалин та місць виходу води, повідомляйте про такі випадки на АЕДС ТОВ «Сумитеплоенерго» за телефонами:

78-78-01 – цілодобово

78-78-00 – цілодобово

Адміністрація ТОВ «Сумитеплоенерго» просить вибачення за тимчасові незручності.