РЕКОМЕНДОВАНИЙ АВАНСОВИЙ ПЛАТІЖ

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ!

З ВЕРЕСНЯ 2021 року квитанції на оплату послуг ТОВ «Сумитеплоенерго»  міститимуть окремий рядок з нарахуваннями РЕКОМЕНДОВАНОГО АВАНСОВАОГО ПЛАТЕЖУ за послугу з централізованого опалення

ТОВ «Сумитеплоенерго» запроваджує рекомендований авансовий платіж з метою здійснення закупівлі необхідних обсягів палива для надійного проходження опалювального періоду 2021-2022 років.

Для споживачів сплата рекомендованого авансового платежу забезпечить можливість протягом опалювального сезону зменшити фінансове навантаження на сімейний бюджет та попередити накопичення боргів.

Сума рекомендованого щомісячного авансового платежу за послугу централізованого опалення формується у відповідності до опалювальної площі окремої квартири із розрахунку  50 відсотків середньомісячної по підприємству вартості опалення за опалювальний сезон 2020-2021 рр.

Середня вартість опалення за попередній опалювальний сезон по ТОВ «Сумитеплоенерго» становила 26 гр/м2, тому розмір авансового платежу складає  13 грн/м2.

Авансовий платіж, здійснений споживачем, зараховується на його особовий рахунок, як передоплата за майбутні послуги теплопостачання, і буде відображатися в наступній квитанції як переплата відповідної послуги, при умові відсутності заборгованості.

Платіж зараховується як авансовий винятково у разі відсутності боргу за опалення.

Звертаємо увагу, що авансовий платіж в особистому кабінеті відображатися не буде. Для здійснення його оплати необхідно самостійно відредагувати суму до сплати у полі послуги  централізованого опалення з урахуванням рекомендованої суми, зазначеної у квитанції.

Сплата авансового платежу не є обов’язковою! Звертаємо увагу, що даний платіж є рекомендованим і вноситься за бажанням споживача!

Вчасна сплата поточних рахунків за спожиті послуги, а також рекомендованих авансових платежів, – це гарантія стабільного та безперебійного надання послуг з теплопостачання!

 

Дякуємо за порозуміння!