Шановні споживачі! Терміново оплатіть рахунки за спожиті послуги!

ТОВ «Сумитеплоенерго» дякує споживачам, які вчасно і повністю розраховуються  за  спожиті послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, що є дуже важливим для підприємства під час підготовки теплового господарства до опалювального сезону.

Звертаємося до споживачі, які не встигли оплатити рахунки!

Проведіть розрахунки до кінця поточного місяця, щоб наступного місяця у Вас не обліковувалась заборгованість.

Нагадуємо, що платіжні реквізити та інформацію щодо банківських установ, з якими укладено договори на приймання платежів на послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води розміщені на офіційному сайті ТОВ «Сумитеплоенерго». Інформація далі за посиланням: https://teplo.sumy.ua/details/.

Також, Ви маєте змогу провести оплату в касі підприємства за адресою: м. Суми, вул. Лебединська, 7. Комісія за проведення платежу в даному випадку не знімається.

Провести оплату також можливо в особистому кабінеті банківського додатку, яким Ви користуєтесь  (Приват24, Ощад24/7, My Alfa-Bank, тощо).

Переконливо просимо своєчасно сплачувати за спожиті послуги та не припускати накопичення боргу.

Доводимо до Вашого відома, що при наявності боргу, підприємство вимушене вживати заходи, спрямовані на примусове стягнення заборгованості, що спричинить додаткові витрати для боржника.

З метою уникнення додаткового фінансового тягаря, Вам необхідно терміново здійсніть оплату або звернутися на підприємство для врегулювання питання погашення боргу.

 

Адміністрація ТОВ «Сумитеплоенерго»