ОГОЛОШЕННЯ

Шановні мешканці м.Суми

ТОВ «Сумитеплоенерго» доводить до відома громадян міста та керівників підприємств, що відповідно Розпорядження Міського голови від 30.03.21р. № 118-р та Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж:

  • з 1 по 14 липня 2021 року проводитимуться гідравлічні випробування підвищеним тиском теплових мереж та технологічного обладнання ТЕЦ;
  • з 1 липня по 1 серпня 2021 року проводитимуться гідравлічні випробування підвищеним тиском тепломереж та технологічного обладнання котелень.

На період проведення гідравлічних випробувань гаряче водопостачання споживачам міста буде припинено.

Під час проведення випробувань керівникам підприємств і власникам теплових господарств забезпечити встановлення заглушок на вводі теплових пунктів згідно вимог Правил, організувати чергування на теплопунктах, здійснювати контроль за станом теплових вводів  теплопроводів, які проходять по територіях підприємств та організацій.

Попереджаємо, що на вулицях, у будівлях, підвалах будинків, де проходять теплові мережі, в результаті випробувань можливі пошкодження трубопроводів з виникненням  провалин та викидів мережної води на поверхню.

Будьте обережні, попереджуйте дітей про небезпеку. Не наближайтесь самі та не допускайте дітей до провалин та місць виходу води, повідомляйте про такі випадки на АЕДС ТОВ «Сумитеплоенерго» за телефонами:

     78-78-01 – цілодобово

     78-78-00 – цілодобово

 

Адміністрація ТОВ «Сумитеплоенерго» просить вибачення за тимчасові незручності.