ТОВ «Сумитеплоенерго» продовжує підготовку теплового господарства міста Суми до опалювального сезону 2021-2022 рр

ТОВ «Сумитеплоенерго» продовжує підготовку теплового господарства міста Суми до опалювального сезону 2021-2022 рр., щоб він розпочався вчасно, проходив стабільно та безаварійно.

З метою запобігання виникнення  поривів та уникнення аварійних ситуацій на магістральних теплових мережах та теплових мережах від ЦТП і котельних в опалювальний  період, з квітня в місті проводяться поетапні гідравлічні випробування. За  їх результатами ми маємо змогу виявити слабкі місця на мережах та вчасно провести ремонтні та налагоджувальні роботи.

На даний час завершено 3-й етап гідравлічних випробувань підвищеним тиском. Під час їх проведення виявлено пошкодження подавального та зворотного трубопроводів магістральної гілки теплової мережі від ТК-626 до 626/2 по вулиці Реміснича.

Наразі на даній ділянці проводиться заміна частини пошкодженого трубопроводу. Ремонтні роботи ускладнюються через проходження мережі на глибині більше 5 м.

Також тривають роботи по повній заміні надземної частини теплової магістральної мережі по вул. Троїцька в районі моста І.Г.Харитоненка загальною протяжністю 42 м.