ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНЕРГО» ПОВІДОМЛЯЄ ПРО ВІДНОВЛЕННЯ ГАРЯЧОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ

На виконання Розпорядженням Міського голови м. Суми від 08.04.2020 р. № 105-р (зі змінами, внесеними розпорядженням міського голови від 16.04.2020 р . № 113-р)  ТОВ «Сумитеплонерго» у період з 01.07.2020 р. по 31.07.2020 р. здійснює гідравлічні випробування підвищеним тиском на магістральних теплових мережах – 16 кгс/см2 та розподільчих теплових мережах та технологічному обладнанні котелень – 12 кгс/см2, що супроводжується припиненням надання послуги з централізованого постачання гарячої води.

Гідравлічні випробування та ремонтні роботи на магістральних теплових мережах від Сумської ТЕЦ будуть завершені 16 липня 2020 року.

З 17 липня 2020 року відновлюється надання послуги з централізованого гарячого водопостачання споживачам, житлові будинки яких забезпечуються послугами від Сумської ТЕЦ, в районі вулиць Привокзальної, Троїцької, Новомістенської, Супруна, майдану Незалежності, Воскресенської, проспекту Т.Шевченка, провулку З.Красовицького, проспекту М.Лушпи, вулиць Героїв Крут, Інтернаціоналістів, І.Сірка, Харківської, Прокоф’єва, С.Табали (Сєвєра), 2-ї Залізничної, Тополянської, Скрябіна, Покровської, Г.Кондратьєва, Шишкарівської, Петропавлівської, Горького, Серпневій, Охтирської, Миру, Р.Корсакова, М.Вовчка, Нижньосироватської.

Звертаємо увагу споживачів на необхідність вжиття заходів з запобігання аварійним ситуаціям на внутрішньобудинкових системах гарячого водопостачання (завершення ремонтних робіт, перекриття кранів тощо).

При виникненні аварійних ситуацій відразу повідомляйте аварійно-диспетчерську службу ТОВ «Сумитеплоенерго» за телефонами 78-78-00, 78-78-01 (цілодобово).

 

Адміністрація ТОВ «Сумитеплоенерго»