Сплачуйте онлайн!

Відповідно до роз’яснення Мінрегіону підприємства житлово-комунальної сфери працюють у штатному режимі, оскільки надання комунальних послуг та послуги з управління багатоквартирним будинком має здійснюватися БЕЗПЕРЕРВНО, крім часу перерв на проведення ремонтних і профілактичних робіт, ліквідацію наслідків аварії тощо.

Оплата споживачами ЖКП напряму впливає на діяльність кожного підприємства галузі у населених пунктах України та надання ними життєво необхідних послуг.

Враховуючи ситуацію, яка наразі склалася в Україні, з метою запобігання поширення коронавірусу (COVID-19), недопущення його негативного впливу на здоров’я людей, необхідно вжити усіх можливих заходів щодо здійснення споживачами онлайн платежів через особисті кабінети на сайтах підприємств-виконавців послуг, управителів багатоквартирних будинків, та за допомогою інших можливих і загальнодоступних сервісів (Приват 24, Ощад 24 тощо).

ТОВ «СУМИТЕПЛОЕНРГО» нагадує, що сплатити за тепло та гарячу воду по зоні обслуговування підприємства, не виходячи з дому, можна на сайтах банківських установ або ж через мобільні додатки банків.

Платіжні реквізити та інформація щодо банківських установ, з якими укладено договори на приймання платежів на послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води, від  споживачів групи населення, далі за посиланням http://teplo.sumy.ua/details/.

Переконливо просимо своєчасно сплачувати за спожиті послуги та допомагати у сплаті дідусям, бабусям, сусідам, які не в змозі сплатити дистанційно.

Своєчасна оплата – це запорука безперебійного теплопостачання!

Бережіть себе і близьких! Будьте здорові!