Професійне свято – День енергетика – святкують 22 грудня ті, хто дарує тепло сумчанам!

Професійне свято – День енергетика – святкують 22 грудня ті, хто дарує тепло сумчанам!

Вони витрачають свою енергію і тепло сердець на те, щоб теплова енергія працювала на благо сумчан, зігрівала їх. Вони працюють і вдень, і вночі, у вихідні та святкові дні, аби споживачі мали ті блага цивілізації, без яких зараз не мислиме наше життя. Від їх професіоналізму та сумління залежить якість життя і легкість побуту споживачів. Щоденною працею робітники енергетичної галузі вселяють впевненість у тому, що в оселях буде світло, тепло і затишно.

Працівники ТОВ «Сумитеплоенерго» щодня піклуються про те, щоб у домівках містян булі теплі батареї і гаряча вода у кранах. Саме завдяки згуртованій роботі команди професіоналів теплової галузі Суми є одним із небагатьох міст України, у жителів якого стабільно є опалення і гаряче водопостачання. Фахівці «Сумитеплоенерго» роблять усе для того, щоб цілісний майновий комплекс підприємства справно працював, а також постійно займаються його модернізацією за найвищими стандартами.

Вітаємо працівників ТОВ «Сумитеплоенерго» і колег по галузі! Дякуємо за безцінну працю, яка дозволяє жити в комфортних умовах, робить оселі сумчан теплими і затишними! Бажаємо злагоди і благополуччя вашим родинам, невичерпної життєвої енергії та міцного здоров’я! Нехай заповітні мрії збуваються, а робота приносить задоволення і впевненість у завтрашньому дні!