З днем енергетика

Шановні колеги – фахівці енергетичної галузі!

Від керівництва та усього колективу ТОВ «Сумитеплоенерго» прийміть найщиріші побажання у день нашого з вами спільного свята — Дня енергетика!

Наша праця завжди була почесною і необхідною для суспільства, а сьогодні енергетика набула надзвичайної ваги – заявляючи про себе як про дієвий фундамент функціонування економіки, гарантію комфортного життя українців.

День енергетика – професійне свято, яке об’єднує багато поколінь енергетиків: молодих спеціалістів, котрі лише починають свій трудовий шлях, досвідчених фахівців, які вже відбулися професійно, ветеранів, на яких ми рівняємось. Всі, хто присвятив себе енергетиці, це люди стійкі характером, віддані обраній професії.

В цей святковий день молодим енергетикам хочеться побажати постійного професійного прогресу і морального задоволення від причетності до великої і важливої ​​справи.

Давайте, разом висловимо нашу глибоку повагу ветеранам енергетики, тим людям, які віддали цій складній професії все життя. Які, не маючи в арсеналі сучасних технологій, своїм розумом і руками забезпечували життєдіяльність кожної людини.

 Тож бажаємо усім нам у ці непрості часи концентрації сил, досвіду та знань, витримки та виваженості для успішного подолання труднощів. Міцного Вам здоров’я та плідної роботи на благо нашої спільної справи.