До відома ОСББ, ЖБК та управителів житлових будинків

ТОВ «Сумитеплоенерго» нагадує, що підготовка багатоквартирного будинку до опалювального сезону є одним з найважливіших заходів щодо забезпечення стабільної та  надійної роботи системи теплопостачання в осінньо-зимовий період.

Підприємство  зі своєї сторони завершує підготовку станційного обладнання та зовнішніх теплових мереж для забезпечення вчасного початку опалювального сезону.  Відповідно до Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, балансоутримувач чи інша організація, що здійснює управління житловим фондом, зобов’язані здійснити підготовку будинків до сезонної експлуатації, зокрема, виконати перелік заходів з підготовки теплових пунктів, перевірити технічний стан внутрішньобудинкових мереж та конструктивних елементів кожної будівлі.

Готовність житлового будинку до опалювального сезону та пуску теплоносія до системи централізованого опалення підтверджується актом готовності. У разі його відсутності подача тепла до будинку буде неможлива!

Завершити виконання всіх робіт та отримати акт готовності будинку до опалювального сезону необхідно в термін до 25 вересня 2020  року.

Готовність до опалювального сезону також полягає і в тому, щоб не було заборгованості за опалення та гаряче водопостачання. Споживачі повинні забезпечити поточну оплату спожитих ресурсів, а також в повному обсязі погасити накопичену заборгованість до початку опалювального сезону, щоб не допускати збоїв в запуску тепла.

Шановні споживачі! Будьте відповідальними! Подбайте про вчасну підготовку Вашого будинку до опалювального сезону!

Адміністрація ТОВ «Сумитеплоенерго»