ТОВ «Сумитеплоенерго» нагадує про необхідність передачі показників приладів обліку гарячої води

ШАНОВНІ СПОЖИВАЧІ!

 Надавати показники лічильників гарячої води необхідно у період з 05 по 15 число поточного місяця, незалежно від того, змінилися вони чи ні.

Це потрібно для того, щоб підприємство могло вчасно та коректно нарахувати плату за фактично спожиті Вами послуги з гарячого водопостачання.

У зв’язку з карантинними заходами оператори ТОВ «Сумитеплоенерго» у квітні 2020 року приймати показники в телефонному режимі не будуть. При здійсненні телефонних дзвінків автоматично включається послуга «Автовідповідач».

Не  покидаючи своєї домівки Ви можете здійснити передачу показників приладів обліку гарячої води (вказавши о/р або  адресу, поточні показники лічильника) наступним чином:

  • скористатися послугою «Автовідповідач». Для цього необхідно зателефонувати за номерами: 701-901; 701-902 та після звукового сигналу назвати особовий рахунок або адресу, прізвище та показники квартирного приладу обліку;
  • відправити СМС-повідомлення на номери: 067-549-99-02 та 050-407-33-20;
  • відправити на електронну пошту: [email protected];
  • в особистому кабінеті на нашому офіційному сайті SUMY.UA.

Адміністрація ТОВ «Сумитеплоенерго» хоче подякувати сумлінним споживачам за своєчасну передачу показників та проведені в повному обсязі оплати за спожиті послуги.

Залишайтеся вдома та будьте здорові!